//caribemag.com/page/fp_subscribe

Fill in your email

Thank you for subscribing!

Everon_bannerJuniorTecla_bannerMarytsa_bannerpernell_bannerPietermaai_banner_copyRebecca_banner

 

ADVERTENTIE

 

CaribeMag.com is dé online inside glossy die aanvulling biedt op de bekende toeristische informatie over de Cariben. Bezoekers vinden hier unieke tips over de beste restaurants, trendy nightspots, winkels, spa behandelingen, stranden en musea. 


Wij zijn vooruitstrevend, modern en eigentijds. Voor onst staat de Caribische beleving voorop! CaribeMag.com is er voor iedereen die reisplannen heeft en geïnteresseerd is in het Caribische gebied. 

 

Vanaf april 2011 is het mogelijk om op onze website uw aanbiedingen, banners en andere commerciële uitingen te plaatsen. CaribeMag.com geeft u de mogelijkheid om per bestemming en per rubriek/categorie uw aanbiedingen en/of banners en andere commerciële uitingen te plaatsen.

 

Wilt u meer informatie over onze advertentie mogelijkheden, of bent u geïnteresseerd in sponsoring neem dan contact op via [email protected]

 

Ook een recensie van uw product of dienst op onze site, mail ons dan via [email protected]


Houd er rekening mee dat alle producten eerst getest worden voordat we er over recenseren. Als de redactie enthousiast is geworden, zullen wij er aandacht aan besteden. Samples toesturen is mogelijk.

 

(Let op, wij sturen geen ontvangen samples terug).SEARCH