//caribemag.com/page/fp_subscribe

Fill in your email

Thank you for subscribing!

Everon_bannerJuniorTecla_bannerMarytsa_bannerpernell_bannerPietermaai_banner_copyRebecca_banner

 

ABOUT

 

CaribeMag.com is dé inside glossy voor de allerbeste plekken onder de Caribische zon. Altijd up-to-date, relevant en inspirerend. Lees de leukste ervaringen en tips hier op CaribeMag.com zodat je een goede indruk krijgt van wat je allemaal kunt gaan ontdekken op jouw tropische trip.

 

Onze reporters gaan dagelijks op zoek naar het beste op gebied van lifestyle, wining & dining, shoppen, uitgaan en zoeken de leukste en de best bewaarde attracties voor het hele gezin.

 

In het selectiemenu en in de search balk kun je gemakkelijk zoeken of er een match voor je tussen zit.

 

Het werkt de seclectietool?
Je kunt er ook voor kiezen om informatie over slechts één eiland te bekijken. Selecteer dan de optie ‘select island’ en kies je je bestemming. Het zelfde principe geld ook voor ‘category’, ‘subcategory’ en ‘keyword’. Ben je specifiek opzoek naar een bepaald trefwoord voor een bepaalde bestemming en ‘category’? Filter dan van boven naar beneden. Kies eerst je eiland, daarna category, eventueel subcategory en keyword.

 

Wil je ook op de hoogte worden gehouden over de allerbeste deals en nieuwtjes uit de Cariben? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, via de subscribe link.


Heb jij een leuke tip? Laat van je horen! Mail deze dan via [email protected]


Volg ons ook op Facebook http://www.facebook.com/CaribeMag en Twitter http://www.twitter.com/CaribeMag voor de laatste updates.

Cheers,
CaribeMag.comSEARCH